Sunday, November 3, 2013

Nii see algab jälle..

Ma olen oma lühikese elu jooksul omajagu blogisid koostanud.

Esimese neist tegin gümnaasiumi alguses, aga pärast poolt aastat tundsin, et mul pole tegelikult midagi tähtsat inimestele öelda. Ma jätsin selle alles mõeldes, et küll ma kunagi  veel hakkan kirjutama. Ma pole siiani selleni jõudnud. Nüüd tagantjärele enda 15. aastase mina blogi lugedes tundsin osalist piinlikust, et ma sellist jama suutsin kirjutada. Samas ma ju lihtalt proovisin nende postitustega oma ümberkaudsete inimestega suhtestuda.


Teise blogiga läheb, aga paremini. Seal ma ei kirjuta enda nime alt, vaid ma sain võimaluse  kirjutada blogi ühe inimese jaoks. Mingil määral on seda palju lihtsam teha kuna kirjutan kellegi teise mälestustest, arvamusest ja mõtteist. Teisalt tähendab see, et mul on vaja väga palju kuulata ning inimest lähemalt tundma õppida, et ma saaksin ilma ebakõladeta tema nime alt kirjutada. Kaalul on rohkem kuna isegi kui enda blogiga võis tekkida piinlikus moment, et "Kas ma tõesti kirjutasin nii?", siis teisele inimesele ei saa seda ju valmistada.


Ja nüüd ongi käes minu kolmas blogi!



Tervitus! Tere! Ilusat pühapäeva õhtut! Hei!

Öeldakse ju, et kolm on kohtuseadus. Loodame, et see peab paika ka minu puhul. Mõeldes, et see kas jääb minu viimaseks korraks kui ma blogin või ma jäängi ka edaspidi blogima..kes teab!?

Vähemalt minu eelmised korrad selles valdkonnas on andnud mulle teatava õppetunni teemadel, et kirjuta, millest sulle meeldib ja mida teised tahaksid lugeda ning õpi kuulama, kuna sa ei tea kõike ning enda ego upitamiseks pole mõtet lihtsalt rääkida. Ma loodan, et suudan nende järgi ka talitada.


Niisiis alustades viisakusreeglite kohaselt kõigist formaalsustest esimeses blogipostituses.     

Minu nimi on Agni Raitar. Hetkelise seisuga olen ma 19. aastane. Minu tee TLÜsse oli suhteliselt keerukas ja pikk. Algselt pidin hoopis šotimaale minema ning sain ka võimaluse Taani minna, kuid siin me oleme. Ma pole ajakirjanik ega suhtekorraldaja, vaid I kursuse infoteaduste tudeng. Ma loodan, et läbi mu blogi te saate huvi korral teada, kes ma olen.

Sellest tulenevalt ka MUvisioon. Seda nimetust võib kaheti mõista. Esiteks MUvisioon on minu jaoks meedia uurimise kanal, kus ma hakkan kajastama oma vaatenurka erinevatest päevakajalistest uudistest. Teiseks on mul olemas visioon oma elust, mis pole veel punkt haaval paigas, kuidas seda saavutada. Loodan ka, et mu visioon läbi siin väljendatud mõtete selgemaks ja konkreetsemaks muutub. Hetkel ma tahakski saada võimalikult palju kogemusi erinevatest olukordadest, mis aitaks mul ükspäev sinna jõuda. Senikaua tahaksin proovida kõike, mida maailm mulle pakub.


Kommunikatsiooni ja ühiskonna loengu võtsingi lootuses, et saada parem ülevaade nende kahe sidususest ning maailmas toimuvatest protsessidest. Oma õppekava ma hetkeliselt olengi kokkupannud võimalikult laialdaselt, sest infoga haakub äärmiselt palju erinevaid valdkondi. Praeguses ühiskonnas tundus loengu teema päevakajaline olevat ja seeläbi ma ka huvitusin sellest. Samas üllatusena tulnud blogi koostamise kohustus pole mind heidutanud ja tekib huvi, mis kõik mind veel sellel kurusel ees ootab. Eneseväljendusoskus on tänapäeval siiski üks vajalikemaid osavusi inimeste vahelises suhtluses.


Edasiste vestlusteni,
Agni.

1 comment:

  1. kena kena, infotehnoloogidel tavaliselt ongi see kommunikatiivne poolt vajaka, sestap tore, et meie sekka sattusid :) kujundus on kena su blogis, ainult et need punaseg atekstid on raskesti loetavad

    ReplyDelete